Életmód

Ezért nem használnak a fogyasztókrémek

Nemrég egy kozmetikus beszélt a krémekről, és annyira, de annyira megfogott, amit mondott, hogy muszáj leírnom. Ugyanis kiderült, miért nem használnak a fogyasztó krémek.

A bőrünk legfontosabb feladata, hogy védjen. Védje a szervezetet, mindent, ami bennünk van. Épp ezért nem enged be bármit, ami csak érintkezik vele, ellenáll – na, ennyire egyszerű. Ezért felesleges kenceficéznünk magunkat edzés előtt és után is – mert a bőr legeslegfelső rétegében megáll a folyamat. A fahéj- vagy paprikatartalmú fogyasztókrémek egyébként valóban okoznak némi vérbőséget, de elenyésző ennek a tényleges hozadéka.

Ezért nem használnak a fogyasztó krémek

A szakember szerint az egyetlen mód, hogy valóban a kívánt rétegbe juttassuk el a hatóanyagokat, az a megfelelő orvosi/elektrokozmetikai technológia. Ilyen technológia pl. az iontoforézis, rádiófrekvencia, ultrahang. Ő ugyan elsősorban mindig az arcápolásra hivatkozott a példákban, de ebben speciel nekem is van tapasztalatom, mert a fogyasztókrémek közül soha egy sem vált be, de a rádiófrekvenciás zsírbontás igen.

A folytatásért kattints a Fitneszanyu caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top