Életmód

Macskaként él és viselkedik a 20 éves lány

Létezhet, hogy egy ember állatként születik? Ez a lány azt állítja magáról, hogy ő egy ember testbe született macska, ráadásul cicaként is viselkedik.

Már gyerekkorától kezdte tudta magáról, hogy ő nem ember, hanem egy macska. Legalábbis ezt állítja magáról az a norvég lány, aki macskaként viselkedik. Nano 20 éves, Norvégiában él, és már gyerekkora óta tudja, hogy más, mint a többiek. Nano szerint tökéletes hallással és sötétben látással áldotta meg a sors, ez segíti őt abban, hogy éjjelente egereket kergessen.

A macskanő fél a kutyáktól, fújtat rájuk, ha találkozik velük, és nyávogással kommunikál. Amikor teheti, négykézláb mozog a lakásban, és műfület és cicás sminket visel, hogy jobban hasonlítson a macskákra. A sokak által őrültnek tartott macskanő nemrég videóban beszélt arról, hogy milyen az élet emberi testbe született állatként. 

“16 évesen jöttem rá, hogy macska vagyok. Addig orvosok és pszichológusok vizsgáltak, és nem tudták eldönteni, hogy mi bajom van.”

Nano nincs egyedül a furcsa viselkedésével. A legjobb barátja, Svien szintén macskaként él, nyávogással kommunikálnak egymással, és állítólag mindent megértenek. A pszichológusok eddig úgy gondolták, hogy kinövi a lány a macskaságot, ám ez mostanáig nem történt meg. 

forrás: viralthread

Még több furcsa szerzet az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top