Életmód

Kinyitotta a repülő vészkijáratát egy utas, mert csak

Viccesnek gondolta, aztán végül a rendőrség vette őrizetbe azt a német utast, aki kinyitotta a repülőgép vészkijáratát, miután a gép az indiai Mumbaiban landolt.

A Jet Airways utasát, miután landolást követően ok nélkül kinyitotta a gép vészkijáratát Mumbai repterén, a helyi rendőrség vette őrizetbe.

A részletekről pontosat nem tudni, az ugyanakkor biztosra vehető, hogy senki nem sérült meg az eset során, az utas nem okozott kárt a repülőgépben.

Kinyitotta a repülőgép vészkijáratát egy német utas, mert viccesnek gondolta

A kabinnyomás megakadályozza, hogy az utazás során a levegőben kinyissák az ajtókat, normál esetben azokat a gép megállását követően a személyzet nyithatja csak ki. A német utas azt követően nyitotta ki, állítása szerint viccből a vészkijáratot, miután gép beparkolt a repülőtéren a számára kijelölt helyre.

A Jet Airways járatain nem ez az első eset, amikor az utasok egyike megszegi a szabályokat. A légitársaság szingapúri gépén ugyanezen a napon a mosdóban dohányzott egy férfi. És arra is akad példa, hogy valaki a mosdó ajtaját összekeverte a vészkijárattal. Természetesen valamennyi utas ellen eljárás indult.

Forrás: Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top