Zsírégetés: így fogyhatsz a belső combodról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A belső comb nemhiába kapja az egyik legnagyobb figyelmet akkor, ha fogyásról beszélünk. Ez ugyanis az egyik legmakacsabb terület, amivel nő valaha találkozhat. 
Írta: cafeblog/szemelyiedzo | 2016. 01. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Na de miért olyan nehéz belső combról fogyni? Az emberi test nem véletlenszerűen választotta ki azokat a területeket, ahol a zsírraktározása fokozottan valósul meg. Nőknél a csípő, a mell, a felkar és a belső comb tipikusan olyan területek, ahová könnyen és gyorsan raktároz a szervezet.

Hogyan fogyjak le belső combról?

Mivel az egyik legmakacsabb területről beszélünk, a belső combodon lévő feleslegtől csak kemény munkával fogsz tudni megszabadulni. És a kemény munka alatt elsősorban kemény diétát értek. Az, hogy ki honnan fogy, illetve hova hízik, az a genetika függvénye. Ha szerencsés vagy, az első ledobott kilóid származhatnak akár a belső combodról is. A többség azonban nem ilyen szerencsés.

Kell-e egyáltalán fogynom a belső combról?

Az egy helyre koncentrált zsírégetés, vagy ahogy gyakran mondjuk helyi zsírégetés jelensége mítosz. Ugyanúgy, ahogy a hasad sem lesz kockás a rengeteg időrabló haspréstől, úgy a belső combod sem lesz vékonyabb a tárogató gép gyakori látogatásától.

 

A folytatásért és a videókért kattints a Személyi edző caféblogra!

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Címkék: fogyás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Zsírégetés: így fogyhatsz a belső combodról