Életmód

Ezeket mind tudja rólad a vízszerelőd

Bár legszívesebben titkolnád, mégis könnyen kiderül rólad, csak megnézi a szerelő csöveidet.

A vízvezeték- szerelők segítenek duguláskor, vagy olyan később komoly problémákat okozó dolgokra is felhívhatják a figyelmed, mint a penész. És olyan kis piszkos titkokat tudhatnak rólad, amelyeket esetleg titkolnál.

Ezeket mind tudja rólad a vízszerelőd

Nem kapcsolod be a szellőzőt zuhanyzáskor
Ha penész költözik a fürdőszobádba, akkor azt minél hamarabb meg kellene szüntetni, és kiszárítani a falakat, hogy ne tudjon újra megtelepedni. Erre a legjobb módszer, ha zuhanyzáskor bekapcsolod a szellőzőt. Ha ezt nem tudod, akkor a felesleges nedvesség nehezen tud távozni, és újra bepenészesedhet a lakás.

Nem szeded ki a hajad hajmosás után
Ez a leginkább felelős azért, ha eldugul a kád vagy a mosdó. Rengeteg munkát és pénzt takarítanál meg azzal, ha nem hagynád, hogy a víz levigye a hajszálakat a csövekbe.

A vécébe dobod az óvszert
A vécé nem szemeteskuka. Ezért se a tampont, se a betétet, se az óvszert nem kellene oda dobnod. Ugyanígy a nedves törlőkendőt, a sminkvattát és a fogselymet is tartsd távol a vécédtől, különben gyakori vendég lesz nálad a vízszerelő.

Csőtisztító-rajongó vagy
A folyékony duguláselhárító eszközök valóban gyorsan megszüntetik a dugulást, de ha túl gyakran használod azokat, azok nem tesznek jót se a csöveknek, se a te légcsöveidnek.

Olvass tovább életmód témában!

Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top