Életmód

Véznák kontra dagik

Ez a cikk még véletlenül sem arról szól, hogy a vézna vagy a dagi nők-e a jobbak. Véznák kontra dagik egy brit tévéműsor, ahol a véznáknak és a dagiknak is ugyanaz a céljuk.

Mindenki egészséges testsúlyt szeretne magának. Van, akinek ehhez fogynia, van, akinek pedig híznia kell. Az első lépés, hogy párba állítanak egy vézna és egy dagi embert, akiknek közösen be kell költözniük egy klinikára, ami valójában egy apartman, tehát nem kórházi ágyakra kell gondolni. És a lényeg, hogy étrendet kell cserélniük egymással!

Véznák és dagik

Gondolhatjuk, ha valaki nagyon sovány, nem árthat neki, ha elkezd végre enni, még az sem, ha jóval többet, mint amire szüksége van. Csak hát általában a sovány emberek a műsorban attól soványak, hogy max. 1500 kalóriát esznek egy nap, és a műsorban pedig meg kell enniük egy dagi ember akár 3000-3500 kalóriás napi adagját, általában sok zsíros és cukros étellel. Azért ez elég nagy változás. Gyakran az is hozzájárul a soványsághoz, hogy nagyon válogatósak, így az külön kihívást jelent számukra, hogy olyan ételekből kéne ilyen sokat megenniük, amit nem is szeretnek, vagy akár undorodnak tőle.

Véznák kontra dagik

A dagiknak pedig a véznák karcsú étrendjére kell áttérniük. Ha azt hiszed, hogy a véznák azért soványak, mert nagy figyelmet fordítanak az étkezésükre, és rengeteg zöldséget, salátát és hasonló egészséges dolgokat hajlandóak csak megenni, nagyon is tévedsz! Volt, aki szinte nem is evett semmit egész nap, csak napi 25 bögre teát ivott meg, bögrénként 5 kockacukorral. Az 125 kockacukor egy nap!

A folytatásért kattints a Fogyás coachinggal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top