Életmód

Bizarr: hirdetésben keres maga mellé “macskaembert” a nő

Szokatlan vágyakat fogalmazott meg hirdetésében a nő – például szeretné, ha egy ember macskaként dorombolna ágya végében.

Alig írtuk meg a hét álommunkáját a napokban és tessék, máris van, ami simán kenterbe veri. Ha mindig is macskának érezted magad, szeretsz dorombolni, és még gazdára is vágysz, most jól figyelj.

Nem lehet eldönteni – pontosabban én nem tudom eldönteni –, hogy ez az egész komoly-e, de állítólag ez a nő olyasvalakit keres, aki macskaként viselkedve, összegömbölyödve dorombolna az ágyán. De mondja el a tényeket maga a hirdetés, amit Sophie feladott! Például ilyesmiket ír benne:

“Olyan embert keresek, aki összegömbölyödik az ágyam végében, és halkan dorombol, amíg én alszom. Sok problémám van az alvással, ezért megnyugtató lenne a dorombolás hangjára elaludni, ráadásul úgy, hogy valaki még vigyáz is rám.”

Bizarr: hirdetésben keres maga mellé

Azért a munka tényleg nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre hangzik, Sophie például azt is kéri, hogy az illető realisztikus macskakosztümben jelenjen meg. Ha jól dorombolsz, 60 dollárt kapsz, ha nem, akkor csak 35-öt. Ha éhes lesz a macskaember a munka alatt, kaphat tonhalat és tejet, de Sophie inkább azt kéri, ha lehet, ne egyen és igyon ez idő alatt. 

Itt lehet megnézni az eredeti hirdetés szövegét.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top