Létezik élet a halál után?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A médiumok, kuruzslók ülnek egy sötét szobában, összevissza hadonászva, és azt állítják, hogy képesek kommunikálni elhunyt szeretteink szellemével, lelkével. De ez a valóságban hogyan működik?

Valóban képesek egy másik dimenzióban található lényekkel-lelkekkel felvenni a kapcsolatot? Stéphane Allix, az író, újságíró és rendező 19 évesen lett háborús tudósító. 1988-ban Afganisztánban járt. Később bejárta a világot, különböző háborúkból tudósított: foglalkozott a tálib mozgalommal, volt, hogy mák betakarításánál és ópiumtermesztésnél is jelen volt, és végigutazta az Arany Félhold és Európa közötti kereskedelmi útvonalakat.

Azonban 2011-ben meghalt a bátyja, és ekkor érdeklődése más irányba fordult. A spiritualitás felé kezdett nyitni. Érdekli a pszichológia, a kvantumfizika, a biológia, az asztrofizika, ugyanakkor a „gyógyítók” tapasztalatai és ismeretei is. Legfőképpen pedig a halál és az, hogy mi történik a halál után?

Létezik-e élet a halál után?

 

„Régen csak a valós dolgok érdekeltek, a természetfeletti jelenségek nem. Aztán később már egyre inkább foglalkozni kezdtem az EMI-vel (halálközeli élmények) és a halál utáni történésekkel.”
Sok emberrel beszélt, aki kómában volt és felébredt, vagy a halálból hozták vissza. Mindannyian arról beszéltek, hogy fényt láttak maguk körül, vagy a szeretteiket, és mindeközben azt is érezték, hogy a való életben mi történik velük, ki van mellettük, az orvosok hogyan próbálják őket visszahozni.

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

 

Címkék: halál
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus