Életmód

A diétám egyre több pénzbe kerül

A 2016-os évre 16 kisebb-nagyobb feladatot tűztem ki magam elé. Ezek egyike az, hogy kijöjjek kevesebb konyhapénzből. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de azzal nem számoltam, hogy 1 év alatt igencsak megemelkedtek az árak ott, ahol vásárolni szoktam.

Ez az áremelés fel sem tűnt mindaddig, amíg neki nem ültem kidolgozni valamiféle stratégiát erre a költségcsökkentős tervemre. Kissé elkeseredtem, mert csak a diétás alapanyagok variálásával szerettem volna spórolni, új beszerzési helyek felkutatása nem szerepelt a terveim között.

Akik rendszeresen követitek a blogomat, tudják, hogy alig pár napja kényszerültem új albérletbe költözni, és az sem titok, hogy ez jelentős többletkiadást jelent havonta. Csak a bérleti díj 40 ezer forinttal magasabb az eddiginél, de úgy saccolom, hogy rezsivel együtt havi 50-60 ezerrel több lesz az albérletre fordítandó összeg. Ez óriási különbség, éppen ezért kiemelten fontos számomra, hogy mielőbb faragni tudjak a diétás étkezésre költött pénzből.

A diétám egyre több pénzbe kerül

Sokan olvastátok és szerettétek azt a bejegyzést, amiben tavaly nyáron a havi fix kajakeretemről és az annak beosztására alkalmazott módszerről írtam. Ezt szerettem volna még okosabban, még körültekintőbben csinálni.

A folytatásért kattint a 160 gramm caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top