Életmód

Az igazán jó kapcsolat jele, hogy nincs jele – legalábbis a Facebookon

Melyik a jobb, ha tele van a Facebook falunk "megőrülünk egymásért" típusú üzenetekkel, vagy ha egymás után töltjük fel a boldogabbnál boldogabb közös képeket? Még az is lehet, hogy az igazán erős kapcsolat egyikből sem kér magának!
Az igazán jó kapcsolat jele, hogy nincs jele - legalábbis a Facebookon

Teli van a falad boldog párok karácsonyi meg nyaralós közös képeivel, és azt gondolod magadban, milyen jó nekik? Lehet, hogy valójában nem áll túl stabil lábakon a kapcsolat, és ezért van szükség az állandó mutogatására. Most lássuk, miket nem csinál biztosan két, valóban erős kapcsolatban lévő ember a Facebookon!

Nem ontják magukból a romantikus fotókat

Ez nem azt jelenti, hogy nem is készítenek ilyet! De csak saját maguknak, emlékül. Ha tényleg jól megvagytok, nem hiányzik nektek mások elismerése, és a kapcsolat sem szorul bizonygatásra. Az olyan képek pedig, amik meghitt, intim pillanatokban készülnek, csak rátok tartoznak.

Az igazán jó kapcsolat jele, hogy nincs jele - legalábbis a Facebookon

Nem veszekszenek a Facebookon

Nézzünk egy rossz példát, ami gyakran előfordul: a fiú megoszt valamit, amit lájkol egy másik lány, és kész, máris jönnek a barátnő sértődött kommentjei! Ha bármi problémátok van, egy őszinte kapcsolatban meg tudjátok beszélni, nincs szükségetek felszínes játszmákra és megalázásokra!

Nem próbálnak másokat iriggyé tenni boldogságukkal

A rengeteg fotó, poszt, lájk, komment bizony könnyen vezethet irigy és féltékeny ismerősökhöz. Egy erős kapcsolat résztvevőinek azonban nincs szükségük irigyekre, hiszen ezzel csak megerősítést akarnának szerezni, hogy “ha szerintük ilyen jó nekünk, akkor tényleg ilyen jó!”. Ha pedig a boldogság megosztásával az exek féltékennyé tevése a cél, az mondanunk sem kell, hogy nem jó jel. A stabil, boldog kapcsolat diszkréten és természetesen ünnepli önmagát, és ehhez nem kell neki a Facebook!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top