Életmód

25 fontos tanács egy 100 éves bácsitól

Andy Anderson élete története filmre illő: egy szombati napon találkozott a dédnagyanyámmal, és az azt követő szombaton feleségül is vette őt. Együtt voltak egészen addig, amíg a dédi 67 évvel később elhunyt.

Találtam egy csodás írást a popsugar.com nevű amerikai honlapon. Le is fordítom nektek, mert annyira bájos, annyira magával ragadó és annyira azokat az elveket vallja, amiket én – úgyhogy fogadjátok szeretettel.

25 fontos tanács egy 100 éves bácsitól

“Dédnagyapám százéves, és egy évszázadnyi élete megtanította őt egyre s másra. Andy Anderson élete története filmre illő: egy boldog szombati napon találkozott a dédnagyanyámmal, és az azt követő szombaton feleségül is vette őt. Együtt voltak egészen addig, amíg a dédi 67 évvel később elhunyt. Ebben a 67 évben lett két saját gyerekük, illetve adoptáltak egy fiút, és az életük szüntelen örömteli partizással telt. A dédnagyapám nem tanult tovább, Andy kemény munkával küzdötte fel magát a csúcsokra. Egy tejüzemben lett országos vezető. Ekkor aggatták rá a Mr. Cheese (Mr. Sajt) becenevet, amin sokan csodálkoztak, de miért is? Sok mindenre megtanított ő engem az élettel kapcsolatban. És úgy gondolom, nincs a Földön nála jobb ember, aki az egész világot megtaníthatja élni és boldogan élni.

Ez az a 25 tanács, amiket ő tanult meg élete száz évében, most továbbadom nektek:

  • Mindig tartsd meg a humorodat.
  • Soha nem vagy túl jó ahhoz, hogy újrakezdd legalulról.
  • Tornázz, mozogj minden nap, akkor is, ha nincs kedved hozzá.
  • Ne költs több pénzt, mint amennyit megkerestél.
  • Igyál narancslét minden nap.

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top