Életmód

Először szerepel plus size lány a híres férfimagazinban

Történelmet ír Kelly Shibari pornószínésznő és modell: ő lesz az első plus size lány, aki szerepelni fog a Penthouse magazinban.

Míg a Playboy az utolsó meztelen nős számával jelentkezik 2016 januárjában, a fő nemzetközi riválisának számító Penthouse is olyat lép jövő évi első lapszámában, amit eddig még soha: plus size modellt szerepeltetnek a magazinban.

A 43 éves, ír–japán pornószínésznő és modell, Kelly Shibari korábban feltűnt már a Penthouse egyik mellékkiadványának címlapján, a lapszámot pedig nagyon gyorsan elkapkodták. A magazin kiadója ezután vette fontolóra, hogy magában a Penthouse-ban is szerepeltesse Kellyt.

Először szerepel plus size lány a híres férfimagazinban

Kelly tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek tetszik majd, hogy egy plus size lány is látható az újságban, azonban úgy érzi, hogy az elmúlt években egyre több plus size nő és férfi került reflektorfénybe, és egyre elfogadottabbnak számít, hogy nem mindenki átlagos testméretű, így arra számít, hogy a fogadtatás összességében véve pozitív lesz.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top