Életmód

Bikinimodell lett az anorexiás lányból

A csontsovány anorexiás lányból gyógyulását követően csodaszép bikinimodell lett. Káprázatos átalakulás.

A 23 éves Kaitlyn súlya három évvel ezelőtt mindössze 37 kiló volt. Kihullott a haja, rémes egészségi állapotban volt, az orvosi vizsgálatok szívproblémákat is jeleztek nála. Az anorexiából való gyógyulása érdekében pszichológus segítségét kérte.

Gyógyulásának köszönhetően súlya növekedett, izmosodott, sőt idén októberben hatodik helyezést szerzett a WBFF bikinimodell-versenyen.

Kaitlyn elmondása szerint étkezési zavara már olyan súlyos formát öltött, hogy szíve másodpercekre többször is leállt. 2012-ben döbbent rá először, hogy életvitelét nem folytathatja ilyen módon tovább, az anorexiából mielőbb fel kell gyógyulnia, különben a romboló életmódért az életével fizet. Elkezdett rendszeresen edzeni, és tudatosan figyelt az étkezésére a mentális kezelések mellett.

Még épp időben történt életmódváltásának köszönhetően felgyógyult, amit mi sem bizonyít jobban, mint sikere az idei bikinimodell-versenyen.

Anorexiásan és a bikini modell versenyen
Anorexiásan és a bikinimodell-versenyen

Anorexiáról írt cikkeink az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top