Életmód

Az új fejlesztésű óvszer miatt a pasik sem panaszkodhatnak

A gumi óvszer zseniális találmány, a legtöbb férfi mégis ki nem állhatja. Egy új fejlesztésű anyag azonban megoldást jelenthet a problémára, és talán véget vethet az állandó panaszkodásnak.
Az új fejlesztésű óvszer miatt a pasik sem panaszkodhatnak

A férfiak 99 százaléka viszolyog a gumi óvszertől, az anyagot kényelmetlennek és szorosnak tartják, sőt sokan azt állítják, hogy teljesen érzéketlenné teszi őket szex közben.

Nyilván a nők sem akarják elvenni a férfiak örömét, de van az a helyzet, hogy elengedhetetlen a védekezés. És gondoljunk csak bele, ha megkérdeznénk a férfiakat, hogy választhatnak a gumival szeretkezés, vagy a szexmentes együttlét között, még így is az elsőt választanák.

De hogy mindenki jól járjon, ausztrál tudósok csoportja egy új, minden most kapható anyagnál természetesebb hidrogéllel kísérleteznek.

A hidrogél tapintása nagyon szokatlan, de kellemes. “Mintha emberi bőr lenne bekenve síkosítóval” – jegyezte meg az egyik tesztelő.

Az új fejlesztésű óvszer miatt a pasik sem panaszkodhatnak

A hidrogélből készült óvszer vékonyabb, de erősebb lenne, mint gumiból készült elődje. De ez még nem minden! Az új óvszer nem csak kényelmesebb lesz, hanem biztonságosabb is: a Bill és Melinda Gates Alapítvány 100 000 dolláros támogatást adott a kutatócsoportnak, hogy olyan óvszert kísérletezzenek ki, amelynek anyaga vírus és baktériumellenes hatású.

Addig is próbáljuk valahogy kihúzni a gumi óvszerrel, és várjuk, hogy ebből a csodából valóság legyen!

Forrás: CollegeCandy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top