Életmód

Felhívott magához, és elővette a gyűjteményét

E történet nem is olyan rég esett meg velem, s bevallom, azóta is rémálmok gyötörnek. Csak remélhetem, hogy lelkemben nem okozott maradandó károsodást.

Megismerkedtem egy hölggyel – okos, szép, biztos egzisztencia – annak reményében, hogy megismerkedésünk után, a későbbiekben, magasra törő szimpátiánkat a négy fal között, egy pihepuha ágyban is bizonyíthassuk. A harmadik megiszunkvalamitvalahol randi után felhívott a lakására. Az indok a kutyája volt, le kell vinni sétáltatni, s utána nála is folytathatjuk eme roppantmód élvezetes beszélgetésünket. Természetesen tudtam, egy kutya tökéletes ürügy arra, hogy a randin szexéhes férfiakat invitáljunk gyönyörbarlangunkba.

Pontosabban, csak reméltem, hogy így is lesz, s végre, valóban bebizonyíthatjuk egymásnak, huuu de mennyire is vagyunk szimpik a másiknak. Ahogy a lakására tartottunk, az én lelki szemeim előtt, már a különböző szexpozitúrákat igen intenzíven gyakoroltuk. Képzeletemben mar a randin szexeltünk, az ágyban, a földön, a fürdőkádban, és a konyhaszekrényen is.

A folytatásért kattints a Vénember caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top