Életmód

Nemet cserélt a fiatal pár: a fiút lánnyá, a lányt fiúvá operálták

A szokatlan találkozásból szerelem szövődött. A fiúból lányt, a lányból fiút operáltak. Ők úgy gondolják, ugyanolyan tinédzserekként randevúztak egymással, mint bármelyik más pár.

Arin Andrews és Katie Hill az első olyan transznemű tizenéves pár az Egyesült Államokban, akik nyíltan vállalják szokatlan szerelmi történetüket, reményt adva ezzel a világ sok ezer hasonló gondolkodású fiataljának.

A pár 2012-ben, az átalakító műtét idején ismerkedett össze és egymásba szerettek. A most 19 éves Arin és a 21 éves Kate videós dokumentumfilmben tették közzé történetüket, és segítenek minden, az átalakító operációval kapcsolatos kérdésekkel, kételyekkel, lelki problémákkal hozzájuk forduló fiatalnak.

Fotójukat elnézve, nem gondolnád, hogy mindkettőjüket átoperálták
Fotójukat elnézve nem gondolnád, hogy mindkettőjüket átoperálták

A transznemű fiatalok, Arin és Katie között a szerelem ugyan időközben elmúlt, ennek ellenére nagyon szoros kapcsolat fűzi őket egymáshoz.

Arin elmondása szerint mindig is nő akart lenni, a lányokat kedvelte, férfias énjét mélyen elrejtette. Katie úgy gondolja, ők is épp olyan fiú és lány, mint bárki más, akik randevúztak egymással, majd évekig együtt jártak.

További cikkek transznemű témában az NLCafén

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top