Életmód

Lányok, nem túl alacsony a mércétek?

E velem megesett történet jó pár évvel ezelőtt történt, mikor sokéves zombiéletmódomon egy hirtelen döntés miatt változtatni akartam. Zombiéletmód: lásd, hajnalban kelés, utazás, munka, utazás, fekvés...

Regisztráltam egy társkereső oldalra, hiszen több száz embernek sikerült már ott társat találnia. Azzal természetesen nem foglalkoztam, hogy másik több ezret meg átvertek, kihasználtak, hülyítettek. Annak rendje és módja szerint ismerkedtem, beszélgettem, kíváncsiskodtam. Az első randim egy meleg nyári napra tevődött, munka utáni, közös “megiszunkvalamit” stílusban.

A lány jött, látott, s számomra is meglepő módon akart. A “megiszunkvalamit” beszélgetés után, felajánlotta, szívesen hazafuvaroz, ha már úgyis kocsival jött, s addig is beszélgethetünk. A hazafelé vezető úton sok mindent megtudtam róla. Nyíltsága meglepett. Mesélt a régebbi próbálkozásairól, a nagy szerelemről, szexről, csalódásról. A figyelmemet lekötötte, így későn eszméltem, hogy azt sem tudom, hol járunk, s számomra teljesen idegen a környezet. Kérdezni még sem mertem, régebbről megtanultam, nem illik belepofázni a vezetésbe.

A folytatásért kattints a Más világ caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top