Életmód

Biztos, hogy a lány le akar feküdni veled?

Belefutottam ma egy cikkbe az egyik internetes oldalon. Jót röhögtem rajta. Bocsánat.

Gondolom figyelemfelkeltés céljából készült, és azt taglalta, milyen jelekkel tudathatják a nők a randipartnerükkel, hogy szexre vágynak. A cikk szerint az urak jó, ha radaroznak a következőkre: nő a poharat nyalogatja-e, esetleg kedvesen mosolyog és fesztelenül beszélget-e. Tuti biztosan ágyba akar bújni az a nő, aki van olyan udvarias, és nem foglalkozik más pasikkal, a pincérrel vagy a mobillal. (Itt csendesen hozzáteszem, ez utóbbi tényleg árulkodó lehet, mert manapság annyira elképzelhetetlen, hogy nincs percenként kézközelben az okostelefon, hogy ha tényleg elmarad, az már komoly jelzésnek számít szerintem is. A többi azonban, már bocsánat, merő ostobaság.)

Mi, nők már az anyatejjel magunkba szívjuk a tudást, hogyan csábítsunk, hogyan flörtöljünk, hogyan adjunk apró jeleket. Nem fogjuk tövig végignyalni a poharunkat, nem fogunk az asztal alatt bokát simizni a tűsarkainkkal, nem fogjuk a pilláinkat eszeveszett kacsintgatások közt rebegtetni. (Legalábbis remélem nem. Ugye lányok nem ezekhez a primitív eszközökhöz folyamodtok?)

A folytatásért kattints Kiss Emese caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top