Életmód

Időjárás: erős szél és eső lesz hétvégén

Szerencsések voltunk eddig a novemberrel. Alig kellett fűteni és ezen a héten még az átmeneti kabát is ránk melegedett. Hogy mit tartogat nekünk november közepén az időjárás, azt most eláruljuk.

Szombatra egy hidegfront hoz erős, viharos nyugati-északnyugati szelet, jelentős lehűléstől azonban nem kell tartani, délután 10-15 fok várható. Kisebb eső, záporok inkább csak északkeleten és nyugaton, délnyugaton alakulhatnak ki. Az éjszaka is enyhének ígérkezik, 3 és 8 fok közötti minimumokra van kilátás. Hidegfronti hatásra lehet számítani.

Vasárnap inkább csak délnyugaton lehet némi napsütés, északnyugat felől azonban megvastagszik a felhőzet, és az ország északi, északkeleti felén esőre is számítani kell. Élénk, erős lesz a délnyugati szél. Hajnalban 1-7, délután 8-13 fokot mérhetünk.

Időjárás: erős szél és eső lesz hétvégén

Hétfőn eleinte még főként keleten-északkeleten lehet kisebb eső, szitálás, később azonban csökkenni kezd a felhőzet, és egyre többfelé bukkan elő a nap. Többfelé szeles marad az időjárás. Hajnalban 6-11, délután 13-19 fok várható.

Kedden is marad az enyhe idő, hajnalban sem kell fagyra számítani. Délen lesz több napsütés, északon a megvastagodó felhőzetből kisebb eső is kialakulhat. A nyugati, délnyugati szél főként északon, északkeleten lesz élénk.

forrás: Időkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top