Életmód

A nő. Csajsziknak: 10 idézet Dr. Csernus Imre új könyvéből

Dr. Csernus Imre most megjelent könyvéből, A nő. Csajsziknak-ból válogattunk 10 idézetet.
  1. A szabadság a választás lehetősége: hazudsz magadnak, vagy őszinte vagy magadhoz. Rajtad múlik minden. Ha az utóbbit választod, a világodhoz is őszinte leszel, és mosolyogni fogsz közben. Ha viszont hazudsz, akkor…

 

  1. A szüleid csak akkor fognak tudni elszámolni önmagukkal, hogyha felkészítettek téged az életre. Azt pedig nem lehet úgy, hogy a fájdalmas, traumás dolgokról nem beszélnek, és nem mutatják meg, nem mondják el, hogy ők ezt hogyan oldották meg.
A nő. Csajsziknak: 10 idézet Dr. Csernus Imre új könyvéből
  1. Az önbizalomszerzés az a folyamat, amikor nemcsak a racionális, hanem az érzelmi intelligenciádat is fejleszted, hogy az érzelmi konfliktusaidat is meg tudd oldani.

 

  1. Az életben ismerkedni kizárólag sorozatos egymás felé lépegetéssel lehet. Valójában a lépegetés jelenti azt, hogy önmagadat adod: hogy olyannak mutatod magad, amilyen vagy.

 

  1. A kielégüléshez vezető úton elképesztően gyors kommunikáció zajlik, míg az egyéb dolgoknál sokkal nagyobb a félénkség. Félsz beszélni a frusztrációidról, önmagadról, a félelmeidről.

 

  1. A rugalmasságot az alakítja ki, hogy tudatosan, nyitott szívvel ugrasz bele nemcsak a racionális, hanem az emocionális konfliktusokba is. Olyanokba, amelyek számodra ismeretlenek, újak, és amelyektől félsz.

 

  1. Amikor ott van egy társ, egy nő mellettem, és én bízom magamban, akkor ez azt is jelenti, hogy kettőnk között értékes és nagyfokú bizalom áll fent.

 

  1. A hitelesség ott kezdődik, amikor az általad kimondott értékeket a saját életedben is mered követni.
A nő. Csajsziknak: 10 idézet Dr. Csernus Imre új könyvéből
  1. Változás csak a krízis kialakulása után következik be. Minden kétségkívül fáj. Enélkül azonban nincs megújulás sem.

     10. belső hiányosság mindig feszültséget generál, és aki ezt nem tudja, az csupán tüneti szempontból fogja oldani a feszültségét vagy a depresszív hajlamait. Akinek nem nyílik ki a szeme, annak egyszerűen nincs esélye a boldogságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top