Életmód

Szívmelengető történet az iskolabuszos gyerekekről és az ablakban üldögélő nagyiról

Szívmelengető és persze valódi történet az iskolabuszon utazó gyerekekről, akik évek óta mindennap integettek az ablakban üldögélő nagyinak. Az egyik délután nem látták az idős asszonyt, ezért utánajártak, mi történhetett vele...

A meseszerű történet azokról a gyerekekről szól, akik minden délután ugyanabban az időpontban szálltak fel iskolájuk előtt a buszra, és integettek egy idős asszonynak, aki az ablakban üldögélve nézte őket és a környéket. A gyerekek el is nevezték őt “nagyinak az ablakban”.

Egy szeptemberi napon a néni ablaka váratlanul üres lett. Carol, a buszvezető és a gyerekek aggódtak, vajon mi történhetett a nagyival. Ekkor döbbentek rá, hogy azt sem tudják, hogy hívják a nénit. Tudni akarták, hogy az idős asszony jól van, ezért bekopogtattak az otthonába. Az ajtót az asszony férje, Dave nyitotta ki. A férfit meghatotta a gyerekek érdeklődése.

Dave elmondta, felesége, Louise néhány nappal ezelőtt sztrókot kapott, és a 93 éves asszonyt jelenleg kórházban ápolják, az állapota ugyanakkor napról napra javul.

Carol Mitzelfeldt, driver for Bus 7, delivering a photo of her students to their “Grandma on the Bus.”

Szerző: Arlington Public Schools, Arlington WA2015. október 7.

Carol és a gyerekek meglátogatták és jobbulást kívántak a számukra oly kedves nagyinak, és különleges ajándékot is vittek neki: az iskolabusz fotóját, melynek ablakából neki integetnek.

Szerencsére Louise néhány nappal a látogatás után hazatérhetett, és a gyerekek legnagyobb örömére újra az ablakból üldögélve figyelte őket és a környéket.

Olvass még nagyikról írt cikkeket az NLCafén

Forrás: HuffPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top