Életmód

48 nőt vett feleségül, majd lelépett a pénzükkel

A profi csaló a világ minden táján hiszékeny nőket fűzött be, majd kiforgatta őket a vagyonukból.

A 61 éves Judith Stillwell egy internetes társkeresőn ismerkedett meg Ovi Gichovival. Az asszony azt hitte, a lelki társát találta meg a magát 62 évesnek mondó férfi személyében. Ovi azt állította magáról, hogy ingatlanügyekkel foglalkozik, de már a kapcsolatuk alatt is megható sztorikkal csalt ki kisebb-nagyobb összegeket az asszonytól.

A pár Judith házában költözött össze, majd 2012-ben össze is házasodtak. Ezt követően az asszony költségén Kenyába utaztak Ovi családjához, ahol három hónapot töltöttek, ezalatt Judith több ezer fontot költött újdonsült apósa házának felújítására.

Miután visszatértek az Egyesült Királyságba, Ovi azt állította, hogy üzleti útra kell mennie Dubajba. Judith további 10 000 angol fontot adott neki a jogi költségeire és egy ingatlan megvásárlására. A férfi ezek után többször is üzleti utakra ment, és volt, hogy hónapokig nem tért vissza, ám Judith még ekkor is hitt neki, hiszen újabb és újabb magyarázatokkal állt elő.

48 nőt vett feleségül, majd lelépett a pénzükkel

Idén februárban aztán, amikor Ovi újra Dubajba ment, Judith megtalálta férje repülőjegyének visszaigazolását, mely azonban nem Dubajba szólt, hanem Ausztráliába.

Pár héttel később Judith üzenetet kapott egy ausztrál nőtől, aki Ovi postafiókjában 47 nő üzeneteit találta meg, köztük Judithét is. Kiderült, hogy a férfi a világ különböző országaiban összesen 48 nőt vett feleségül azért, hogy pénzt csaljon ki tőlük. A módszere minden alkalommal hasonló volt, az állítólagos üzleti útjai idején pedig a különböző feleségei között ingázott.

Mióta fény derült a csalásra, a férfi felszívódott, a brit rendőrség pedig nem tud segíteni Judithnak, mivel szerintük Ovi nem tett semmi törvényellenes dolgot.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top