Életmód

Tilos világosban misszionáriuspózban szexelni – idióta szextörvények a világban

Az amerikai Marie Claire osztotta meg ezt a posztot, ami a világ legőrültebb szextörvényeit veszi sorra, sőt néhány ezek közül még tényleg él a mai napig is. Hinnéd, hogy Bakersfieldben, Kalifornia államban tilos a sátánnal szexelni?

Felcsillanó szemekkel és izgatott kíváncsisággal kezdtem olvasni az angol nyelvű cikket, hátha találok benne valami inspirálót, amit nekem még nem sikerült elkövetnem szexuális téren. Ehhez képest némelyiknél bizony inkább a döbbenet és a fejrázás volt a jellemző, majd nem bírtam ki hangos röhögés nélkül, hogy ezek tényleg élő törvények, és előfordulhatott az adott városban/államban olyan szitu, ami létjogosultságot teremtett neki.

1. Bakersfieldben, Kalifornia államban tilos a sátánnal szexelni – óvszer nélkül!

Történt ugyanis, hogy a Los Angelestől nem messze fekvő kisvárosban, a 80-as évek végén több gyermekmolesztálási ügy is történt, amit egy ottani sátánista szexcsoport számlájára volt írható. Persze a jelenleg a városkában dolgozó ügyvéd közölte, hogy a törvény sosem lépett életbe, mert az egész csak egy városi legenda. Na ja, majd pont elhiszem…

2. Newcastle-ben tilos paráználkodni az önkiszolgáló húsos hűtőben

Elsőre talán idiótának tűnik az ötlet, hogy két fiatal, akik egy boltban dolgoznak, pont a hűtőt választanák, hogy egymásnak essenek, de hát ki nem csinál őrültségeket? Szóval talán némi értelme van a törvénynek, ha arra gondolunk, hogy mi mindennel kenhetik össze a pultba pakolt husikat, amiket aztán szegény tudatlan vásárlók hazavisznek vasárnapi ebédnek.

A folytatásért kattints a Sorskerék caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top