Életmód

Tanuld meg szeretni a testedet

A nők nagy része elégedetlen a testével, és úgy is bánik vele, mint egy makrancos gyerekkel, akit meg kell fegyelmezni. Sanyargatják, éheztetik, szidják, takargatják. A kérdés csak az, lehet-e ép lélek egy agyonnyúzott testben.

Szeretheti-e egy férfi azt a testet, amit én utálok? Te mit művelsz a testeddel? Éhezteted? Hánytatod? Napi többórás edzésre kényszeríted, vagy éppenséggel teletömöd édességgel, és utána hagyod órákig heverni a kanapén?

Napi hány percet, órát töltesz azzal, hogy bámulod a tükörben a szerinted gusztustalan testrészeidet? Mennyi időt szánsz arra, hogy egy próbafülkékben vizslatod, hogyan lehetne eltüntetni a hájat a hasadról, és hogyan lehetne optikailag nagyobb/kisebb mellet varázsolni?
Hogy hat ez az életedre? Az a mód, ahogy a testeddel bánsz, kihat a lelkedre is. Ha elégedetlen vagy a külsőddel, nem leszel elég magabiztos ahhoz, hogy egy randin eladd magadat. Ha nem tudod magabiztosan “viselni” a testedet, nem fogsz tudni megfelelően kiállni magadért nehéz helyzetekben. Ha nem tudod elfogadni, szeretni a testedet, csak csetleni-botlani fogsz az életben.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top