Életmód

Szerezd be a szezon legsikkesebb darabjait!

Három napig minden a divatról szól a MOM Parkban. A legnagyobb márkák várnak kedvezményekkel október 1. és 3. között a MOM Park Shopping Days alkalmával: közel 50 üzletben akár 20 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatod meg az ősz legsikkesebb darabjait.
Szerezd be a szezon legsikkesebb darabjait!

Ismét elérkezett a meleg pulcsik, a finom szőrmék és a stílusos csizmák ideje. Szerezd be a szezon legújabb darabjait október első hétvégéjén a MOM Parkban, ahol kedvezményesen csaphatsz le a kedvenceidre.

Többek között az olasz eleganciát képviselő Furla, a vagány, bevállalós megoldásairól ismert Guess, a kifinomultságot tükröző Marc Cain, a laza szetteket kínáló NON+ vagy éppen a kis rafinériával megbolondított urban stílust képviselő MOHITO üzleteiben biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább passzoló ruhákat, kiegészítőket. Készülj már most a hideg téli napokra egy bőrcsizmával, vagy ha csak a hangulatodat szeretnéd feldobni, válassz egy új táskát vagy pénztárcát.

A divatmárkák mellett számos szolgáltatást is kedvezményekkel vehetsz igénybe ezeken a napokon, és az éttermek is különleges ajánlatokkal várnak. Indítsd jól az októbert, és vesd bele magad a vásárlásba! Lepd meg magad néhány különleges őszi-téli darabbal, és gyűjtsd be az elismerő pillantásokat!

Töltsd le a kuponfüzetet innen vagy kérd a MOM Parkban, az információs pultnál!

Már most írd be a naptáradba: október 1-2-3-át, amikor egyedülálló ajánlatokkal és ingyenes parkolással vár a MOM Park Shopping Days!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top