Életmód

Hozd a legjobb formád ősszel is!

A nyárnak vége, de te továbbra is szeretnél csúcsformában maradni? Próbáld ki a legmodernebb szépészeti kezeléseket vagy akár új mozgásformákat, hogy önbizalmad továbbra is a topon legyen. A MOM Park Shopping Days alkalmából ráadásul most mindezt kedvezményesen teheted, hiszen közel 50 üzlet vár különleges ajánlatokkal október első hétvégéjén, amikor akár 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz izgalmas termékeket.
Hozd a legjobb formád ősszel is!

Szépülj a MOM Parkban, ahol október 1. és 3. között kedvezményesen vehetsz igénybe számtalan kezelést, vagy vásárolhatod meg kedvenc parfümjeidet, illatszereidet. 

Nézz be a MOM Wellnessbe vagy a My-Fit Speed Fitnessbe, ahol a legmodernebb gépek és szakképzett személyi edzők várnak. Szívesen sportolsz bulizva? Próbáld ki a zumba, salsa és dance step órákat, ahol igazi közösségi élményben lesz részed és a legjobb zenékre formálhatod tested. Folytasd az őszi megújulást a Zsidró Szalonban, ahol a legújabb hajtrendek közül választhatsz, de hajhosszabbítás, kozmetika és manikűr is vár rád. A MOM Medical Centerben profi szakemberek segítségével születhetsz újjá. Ragyogó mosolyt varázsolnak neked az Optimadent Fogászati és Implantológiai Központban, vagy éveket fiatalodhatsz a Fabian Anti-Aging Clinic szolgáltatásaival, ahol esztétikai bőrgyógyászati kezeléseket és plasztikai beavatkozásokat is igénybe vehetsz. Ha egy kis megnyugvásra vágysz, és szeretnél lelkileg is feltöltődni, a Thai Harmónia Masszázs Szalon szakemberi lesznek a segítségedre. Koronázd meg a napot egy finom illattal vagy egy frissítő krémmel, a Douglas gazdag kínálattal és profi kiszolgálással vár.

Ne hagyd ki a MOM Park Shopping Days egyedülálló ajánlatait, töltsd le a kuponfüzetet, vagy kérd a bevásárlóközpontban az információs pultnál! Ne feledd a dátumot, október 1. és 3. között várunk! További információt a MOM Park Shopping Days linken találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top