Életmód

Gasztronómiai különlegességekkel vár a MOM Park

Az ősz egyet jelent a megújulással, ami nem csak a divatban, de a gasztronómiában is megmutatkozik. A MOM Park a legstílusosabb divatmárkák mellett igazi kulináris élményekkel is vár, ráadásul a MOM Park Shopping Days keretein belül most kedvezményes áron kóstolhatod meg régi és új kedvenceidet.
Gasztronómiai különlegességekkel vár a MOM Park

Indítsd az októbert a MOM Parkban, ugyanis a Shopping Days október 1. és 3. között számtalan különleges ajánlatot tartogat számodra.

Tartsd kéznél kuponfüzetedet, és kezdd a napot egy finom reggelivel a Bagatellini kávézóban, ahol minőségi alapanyagokból készült, kézműves szendvicsek, péksütemények és saláták várnak. Egy királynak járó reggeli után energikusan vetheted bele magad a munkába, sportolásba vagy éppen egy kis vásárlásba. A kiadós reggeli után könnyű ebédre vágysz? A Leroy Bistro eredeti recept alapján készített Cézár salátája sokak szerint verhetetlen, de számos ínyencség, sőt magyaros ízek is várnak az étteremben, ahol még az utolsó napsugarakat is élvezheted a hangulatos teraszon. A tökéletes gasztronómiai túrához még hiányzik egy jó kávé és egy finom sütemény? Válogass kedvedre a Café Díva és az Angelo kínálataiban a csokoládés, habos, gyümölcsös édes kis semmiségek között. Garantáltan nem fogsz csalódni.

Fedezd fel a MOM Park gasztronómiai kínálatát most kedvezményesen október elején! Töltsd le a kuponfüzetet innen vagy kérd a bevásárlóközpontban az információs pultnál! Ne feledd a dátumot, október 1. és 3. között várunk! További információt a MOM Park Shopping Days linken találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top