Életmód

Fogyás egészségesen, fogyókúra nélkül! 5+1 tipp

Talán furcsán hangzik elsőre, de lehetséges, ugyanis a többletkilók az egészségtelen életmód következményei. A cukorbetegség, a magas koleszterinszint, a reuma vagy sok más betegség a nem megfelelő táplálkozás tipikus tünetei.
Fogyás egészségesen, fogyókúra nélkül! 5+1 tipp

Ha változtatni szeretnél, nem kell mást tenned, mint elkötelezni magad az életmódváltás mellett. Ebben nyújt segítséget a Delimanónál kapható Nutribullet, amelyet Katalin hercegnén kívül világszerte több mint 14 millió ember használ. A turmixgép különlegessége, hogy minden eddiginél táplálóbb italok, igazi vitaminbombák készíthetők vele, amelyek számos esetben bizonyították már egészségre jótékony hatásukat. Fogadd meg az alábbi tanácsokat és kezdj egy új, teljes életet!

  1. Naponta fogyassz gyümölcsöt és zöldséget, napi 1-2 étkezésed csak ezekből álljon. Ha különlegesebbre vágysz, ezeket fogyaszthatod turmixként is – kattints ide a receptekhez!
  2. Egyél naponta hatszor, kis adagokat. Ez segít vércukorszinted stabilizálni, ami megszünteti az éhségrohamokat.
  3. Az egészséges életmód 80%-ban egészséges ételek fogyasztását jelenti: zöldségek, gyümölcsök, magvak, diófélék, hüvelyesek és teljes kiőrlésű gabonák. A Nutribullettel ezeket 100%-ban krémesre turmixolhatod.
  4. Napi energiabeviteled soha ne csökkentsd 1200 kalória alá.
  5. Ne tagadj meg magadtól semmit, de mindig tudd, hol a határ. Az esetek legalább 80%-ában étkezz egészségesen, de azért nyugodtan engedj meg magadnak egy kis édességet.        

     +1 Igyál sok tiszta vizet. A folyadékigény általános szabálya: testsúly / 2 x 0,03 liter

Fogyás egészségesen, fogyókúra nélkül! 5+1 tipp

Hagyd abba a fogyókúrázást, és étkezz egészségesen! Egyél naponta 5-6 alkalommal, próbáld ki a Nutribullettel készíthető vitaminbombákat, mozogj többet, és meglátod, az eredmény sem marad el.

Forrás: Wally Bishop – Diet and Get Fatter?
https://www.nutriliving.com/articles/diet-and-get-fatter-part-2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top