Életmód

Váltsd valóra álmaidat az aratás három törvényével!

Az egyszerű felismerés a vetés és aratás folyamatáról, amely még valamikor az ősidőkben született, életünk számos területére is alkalmazható. Én főleg az álmok és céljaim valóra váltásakor figyelmeztetem rá magam, amikor rövid időre elfelejtem, hogy mindaz, amit teremtünk, bizony nem mindig azonnal mutatja meg magát.

Még mielőtt azt hiszed, hogy beiratkoztam valamiféle mezőgazdasági tanfolyamra, megnyugtatlak: nyugodtan olvass tovább. Az aratás három törvénye a célkitűzések egyik fontos eleme. Néhány éve egy kedves barátom mesélt nekem róla. Akkor még igencsak kerestem önmagam, hogy ki is vagyok én, de a lelkem már nagyon türelmetlen volt, azonnali eredményekre várt. Az aratás három törvényéről akkor hallottam először, és ki is tettem az asztalom fölé a faliújságra, hogy erőt adjon a nehezebb napokon.

1. Ahhoz, hogy aratni tudj, vetned kell egy magot.

Ha van egy célod, amire mindennél jobban vágysz, vess magokat. Nem tudhatod, mely magok szökkennek szárba, mely lehetőségek virágoznak ki, és hozzák meg számodra a várva várt eredményeket.
A kis célokból idővel eszközök lehetnek, a nagy célok egyre közelebb kerülnek, és így mindaz, ami oly sokáig lehetetlen volt számodra, egyik pillanatról a másikra valóra válhat. Tudom, mert megtapasztaltam. A lehetetlen tényleg nem létezik… amit ma lehetetlennek tartasz, holnap lehet, hogy eléred… A kérdés csak az, mennyire vagy elkötelezett, mennyire vagy képes átadnod magad a célodnak és mennyire képes a célod is egyre többet kihozni belőled. Abból a végtelen tudással rendelkező csodából, aki vagy!

A folytatásért kattints a Lélekmozaik caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top