Életmód

Üzenet a palackban – 108 év után találták meg

Egy német nyugdíjas nő egy palackot talált üzenettel. Az üvegben "Törd szét az üveget" üzenet volt írva. Párja, Horst először nem akarta széttörni, de máshogy nem sikerült a papírt kiszedni belőle.

Az üzenetet angolul, németül és hollandul írták, és a “megtaláló feladata” volt, hogy töltse ki pár információval a papírt, majd juttassák vissza a playmouth-i Marine Biological Associationnek (Tengerbiológiai Egyesületnek) – számolt be az Independent.

Üzenet a palackban – 108 év után találták meg

A Tengerbiológiai Egyesület 1020 palackot dobott a vízbe 1904 és 1906 között. A palackok tengerbe dobásának célja volt, hogy a tengeri áramlatokat vizsgálják. Az egyesületnél meglepődtek, hogy 108 év után valaki az utasítások szerint visszaküldte számukra az üzenetet. A házaspár meg is kapta az ezért járó 1 shillinget.

Üzenet a palackban – 108 év után találták meg

Bloggerünk egy kicsit csalódott volt, hogy nem valami különlegesebb üzenet rejtőzött a palackban. A Lótusz blogról megtudhatod, ő mit írt volna bele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top