Életmód

Nem találták elég nagynak a mellét a műtéthez, pedig dolgozni sem tud tőle

Nem találták elég nagynak a 20 éves yorki lány mellét az ingyenes kisebbítő műtéthez, fizetni viszont nem tud érte, mert dolgozni is képtelen a mellei miatt...

Ginny Chapmant borzalmas hátfájás gyötri óriási, 42N méretű mellei miatt, amikre még melltartót sem kap a boltban, külön kell csináltatnia. A hátfájása miatt nem tud munkát vállalni, és például az is kizárt, hogy sportolni járhasson, pedig nagyon szeretne. Az orvosszakértők szerint viszont az esete nem rendkívüli, nem jogosult az ingyenes mellkisebbítő műtétre. Így Ginny ördögi körbe került, hiszen pont a mellei miatt nem tud dolgozni, hogy kifizethesse az operációt.

Nem találták elég nagynak a mellét a műtéthez, pedig dolgozni sem tud tőle

A szakértők döntése azért különösen meglepő, mert korábban a brit társadalombiztosítás teljes egészében állt egy mellnagyobbító műtétet, egy glamour modell számára.

Az orvosok azzal védekeznek, hogy Ginny Chapmant még azelőtt tálalt ki a sajtónak, mielőtt eldőlt volna az ügy, ugyanis joga van fellebbezni, de még nem tette meg.

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top