Életmód

Hidd el, az álmok valóra válnak! Négy pont a bakancslistámon egy hét alatt!

Egy héten belül NÉGY bakancslistapontom vált valóra. Tudom, hogy hihetetlen, még most is itt ülök, és mosolygok, olyan boldog vagyok...

Az egész úgy indult, hogy hiszek az álmaiban. Érzem őket, és bennük élek. Látom, ahogy teljesül, elképzelem, milyen boldog vagyok abban a pillanatban, és tudom, hogy így lesz. Ennyi. Nincs mese.

Egy-két momentum:

  • Gyerekként mindig azt mondtam az Apukámnak, hogy olyan magas akarok lenni, mint ő.
  • Így is lett. Persze 183 cm nem mindig leányálom. Vagyis most már az, mert szeretem.
  • Mindig tudtam, hogy fiatal anya leszek, így lett.
  • Azt is nagyon akartam, hogy egy fiam és egy lányom legyen. Két év korkülönbséggel a fiú javára. Így is lett.
Hidd el, az álmok valóra válnak! Négy pont a bakancslistámon egy hét alatt!

Egy hét alatt négy álmom valósult meg! Egy év alatt pedig összeszámolni sem tudom. Hozzáteszem, ezek igazi álmok, vágyak, ábrándok, melyek álmodozások, mégis vágyak, melyeket szeretne az ember… nem pedig mindenáron véghez vivendő célok!!! Nem ugyanaz a kettő! De nézzük csak az egy hetem.

1. Pár hónapja egy nagyon kedves barátom elvitt kirándulni Tokajra, miután nála töltöttem Nyíregyházán egy hosszú hétvégét.

Fagyiztunk a parton, majd egyszer csak jött egy csodás motorcsónak, amit egy napszemüveges pasi vezetett, az elejében pedig egy hölgy napozott. Néztem őket, és az jutott eszembe, hogy gyerekkoromban mindig azt gondoltam, hogy majd egyszer én is motorcsónakozok, és én leszek a különleges lány, akit a parton állók irigyelnek. Ábránd volt ez tiniként. Azt társítottam hozzá gyerekként, hogy biztosan nagyon szerelmesek, sikeresek és szépek, akik ilyet csinálnak. 

Rá egy hónapra pedig hullócsillagokat és tűzijátékot néztem a lágyan ringatózó motorcsónak fedélzetéről. Pezsgő a fedélzeten, kedves emberek életsztorijai, béke, nyugalom, és az az érzés, ami leírhatatlan.

2. Gyerekként arról is álmodoztam, vagyis inkább fiatalként, hogy mennyire szeretnék a tv-ben szerepelni. Persze voltam már a Cimborákban, meg a helyi sajtóban a zenei és sportsikereimnek köszönhetően, de az igazi vágyam az volt, hogy szeretnék valamiért egy nagy adásba kerülni, mégpedig amiatt, hogy valami különlegeset vagy jót csináltam. Tavaly forgatott is velem a Napló. De rá nem sokkal megfogalmazódott bennem egy konkrét műsor, hogy miben szeretnék szerepelni. Most ez is megvalósul! 

Folytatás a Magabiztos nő blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top