Életmód

Kerekesszékes gyerekekneknek készít jelmezeket az apa – fotók

Saját fia után más kerekesszékes gyerekeknek is szeretne örömet szerezni az ügyes kezű családapa.

Lon és Anita Davis egyik fia, Reese egy gerincdaganat következtében kerekesszékhez kötve éli az életét. Amikor a fiúcska hároméves volt, szeretett volna egyik kedvenc mesehősének, WALL·E-nek öltözni Halloweenkor, az apa pedig elkészítette számára a jelmezt, melybe a kerekesszéket is beépítette.

A férfi az azóta eltelt hét évben mindig készített valamilyen egyedi jelmezt Reese-nek, mely a kerekesszékét is magában foglalja. Idén pedig a feleségével úgy döntöttek, hogy más gyerekeknek is szeretnének segíteni, ezért elindították a Walkin’n’Rollin’ projektet.

Az apa vállalja, hogy a fiáéhoz hasonló, ötletes jelmezeket készít más kerekesszékes gyerekeknek is. A gyerek családjának ezért nem kellene fizetnie, ehelyett közösségi adományozásból gyűjtik össze a jelmezek anyagának árát. Az eredetileg betervezett öt jelmez költsége máris összegyűlt, és folyamatosan érkeznek még további adományok, így valószínűleg még több kerekesszékes gyerek kaphat majd egyedi jelmezt idén Halloweenre.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top