Életmód

4 pofonegyszerű tipp a fiatalos külsőért

Minden új technológiát, felfedezést örömmel próbálunk ki, hogy megőrizhessük fiatalos külsőnket, hogy jó pár évet letagadhassunk a korunkból. Íme a sztárok tippjei:

Hogy a hosszú távú befektetésekkel – mint az egészséges életmód, harmóniára való törekvés – járunk a legjobban, nem kérdés, de szerencsére vannak pár perces trükkök is, amelyeket minden nőnek érdemes ismernie.

Amikor elmúltunk húszévesek, közelítünk a harminchoz, negyvenhez szembesülünk vele: nem maradhatunk örökké fiatalok. Aki már a húszas éveiben tett azért, hogy a külseje sokáig fiatalos maradjon, most nyugodt szívvel hátradőlhet, amikor összehasonlítja magát kortársaival – nem lesz szégyellni valója amikor tükörbe néz.

Ám annak sem kell elkeserednie, aki úgy érzi, tehetett volna többet bőréért. Akármilyen elcsépelt is, de igaz: sosem késő elkezdeni!

Íme néhány “csodaszer”, expressz sztártrükk a fiatalos külsőért:

Vanessa Paradis

Fehér inget a bőrkabát alá! A fehér szín fényvisszaverő hatása deríti az arcot (így a barázdák eltűnnek), és fiatalabbnak hatnak a vonásaink. A bőrkabát pedig mindig vagány külsőt kölcsönöz.

4 pofonegyszerű tipp a fiatalos külsőért

Cate Blanchett

Bronzosító púdert használ: elmaradhatatlan kellék, hiszen egyetlen ecsetvonással egészségesebb és vonzóbb lesz az arcunk. A napbarnított bőr vitalitást és életerőt sugároz.

4 pofonegyszerű tipp a fiatalos külsőért

Folytatás a Femme Blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top