Életmód

Dollárezreket költ a tini, hogy Ronaldót utánozza – fotók

Egy 17 éves dán fiú, Shanta 2009 óta rajong mániákusan Christiano Ronaldóért. Mivel a családja gazdag, megteheti, hogy luxuskivitelben utánozza kedvencét.

Ugyanolyan ruhákban jár, és ugyanúgy hordja a haját, sőt még a beceneve is Ronaldo az Odense városában élő Shantának.  A fiú évente legalább ötször elutazik Madridba, hogy személyesen is találkozhasson az idoljával. Saját bevallása szerint képes órákon keresztül a Real Madrid edzőközpontjánál várakozni azért, hogy elcsípje a sztárfocistát, és ez már többször is sikerült neki.

Ronaldóvá plasztikáztatta magát egy férfi

A tinédzser súlyos dollárezreket költ a rajongására, amiben a családja és a barátai is támogatják. A külsőségeken túl Ronaldo karrierjét is szeretné utánozni, ezért ő maga is futballozik, és próbajátékon is járt már a Real Madrid akadémiáján.

Ronaldóvá plasztikáztatta magát egy férfi

“Az emberek azt mondják, légy önmagad, de én nem lehetnék jobban önmagam, mint amennyire most az vagyok” – fogalmazott Shanta.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top