Életmód

Itt egy mobilalkalmazás, ami segít még többet szenvedni szakítás után

A Shryne nevű app szépen összerakja a teljes cyberkommunikációt, vagyis minden betűt, amit valaha leírtál az exednek, vagy tőle kaptál. Azoknak, akik még nem készültek fel az összes törlésére. Mondjuk szerintem az sokkal egyszerűbb.

Ha nem vagy az a mindent rögtön kitörlős fajta, és szereted magad kínozni a régi szerelmes üzenetekkel, akkor nyilván imádni fogod a szakítós alkalmazást, a Shryne-t.  Miután elégetted minden nálad maradt ruháját egy vödörben az erkélyen, de úgy érzed, nem vagy elég erős ahhoz, hogy kitöröld a cybertérből Pistit, ez az alkalmazás szépen összegyűjti, és archiválja az összes párbeszédet, fotót, videót, mindent, és így titokban nézegetheted újra, amíg gyűjtöd az erőt a teljes szájber-megsemmisítésre.

Itt egy mobilalkalmazás, ami segít még többet szenvedni szakítás után

És itt egy rész a világ egyik legjobb sorozatából, ami egy elég durva jövőképet mutat be: a férj meghal, a feleség viszont mégis tovább csetel vele…

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top