Életmód

Nem hiszed el, hogy reagált a férj, amikor megtudta a diétázó felesége titkát

Kíváncsi férfiak igenis léteznek! Némelyikük még a felesége diétanaplójába is beleolvas. Ki nem találnád, mit tett egy férj, amikor rájött, mi bántja a feleségét!

Kevés olyan nőt hord a hátán a föld, aki tökéletesen elégedett lenne az alakjával. Ha pedig jelentős súlytöbbletet cipel magán az illető, az komoly lelki terhet is jelenthet. Van, aki pszichológushoz jár, van, aki a vaskos diétanaplójának számol be a pluszkilók feletti aggodalmáról. Ha pedig nem őrzi hét lakat alatt a titkos irományt, előfordulhat, hogy a férj is tudomást szerez a bánatáról.

A történet egészen idáig teljesen hétköznapi. Van azonban a világon egy férj, aki földöntúli szerelemmel imádja a feleségét, ráadásul rendelkezik némi muzikalitással. Innentől pedig már sejthető a végkifejlet: a fülig szerelmes férfi írt egy gyönyörű dalt az elkeseredetten diétázó feleségének, amiben elmondja neki, hogy élete végéig imádni fogja, akárhány kiló is.

A vallomást tartalmazó dalhoz szerencsére videóklip is készült, el lehet rajta morzsolni egy-két könnycseppet:

A romantikus dal címe egy szójáték, ami az angol “through thick and thin” kifejezésre épít. Ez magyarul kb. annyit tesz: tűzön-vízen át, vagyis jóban-rosszban szeretni foglak! A thick kövéret, a thin pedig soványat is jelent…

A megindító dal szövegének lényege pedig: a férj minden lehetséges módon és kifejezéssel élve elmondja, hogy nagyon szereti a feleségét, nem a külső számít, csakis az örök szerelem!

Bónusz: a dalban a férj kifejti, ha a felesége mindenképpen le akar fogyni, abban is támogatja őt, akár közös sportolással ÉS együttes diétázással is!

Kedves férfiak, lehet csatlakozni! Támogassátok a párotokat az életmódváltás során! Vagy legalább írjatok neki egy szép lírai dalt….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top