Életmód

Hidratálás és bőrfeszesítés egy lépésben

Arcunk fiatalon tartására nagyon sok időt és energiát fordítunk, miközben egy picit megfeledkezünk arról, hogy az évek múlása nem kíméli testünket sem.
Hidratálás és bőrfeszesítés egy lépésben

Az idő előrehaladtával bőrünk veszít a rugalmasságából: kicsit megereszkedik és vízhiányos lesz, így előbb-utóbb rugalmatlanná válik, megjelennek rajta a ráncok, és a gravitáció is könnyebben hat rá.

Persze az öregedés egy természetes folyamat, így teljesen megállítani nem lehet, viszont késleltetni igen. Ha szeretnéd minél tovább megőrizni bőröd rugalmasságát, ügyelj a belső hidratáltságra és a megfelelő vitaminpótlásra külsőleg-belsőleg egyaránt.

A dehidratált bőr hamarabb elveszti feszességét és petyhüdtté válik. Ezért nagyon fontos, hogy minden nap figyeljünk a folyadékbevitelre, fogyasszunk napi 2 liter folyadékot.

A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása sokat segíthet bőröd állapotán, de ettől függetlenül a bőrünk vizet veszít, mivel folyamatosan párolog – például izzadás –, emiatt külsőleg is támogatnunk kell. A külső hidratálás mellett fontos a megfelelő vitaminok pótlása is, vagyis használj olyan testápolót, mely alkotóelemeinek köszönhetően táplálja és egyben feszesíti is a bőrödet.

A testápolókban található összetevők segítenek megtartani bőrünk rugalmasságát, miközben hidratálnak is. Serkentik bőrünk kollagéntermelését, így megerősítve szerkezetét.

Ne feledd, hogy a krémek maximális hatásukat akkor tudják kifejteni, ha rendszeresen használjuk őket.

Hidratálás és bőrfeszesítés egy lépésben

A bőr rugalmasságának megőrzésére kifejlesztett Helia-D Bőrfeszesítő testápoló természetes növényi hatóanyagai táplálják és mélyen hidratálják bőrét. A benne lévő Firming komplex, valamint a jojobaolaj érzékelhetően feszesebbé teszik a bőrt. E-vitamin-tartalma segít a szabad gyökök megkötésében. A benne lévő sheavaj növeli a bőr nedvességmegtartó képességét. Gyorsan felszívódik. 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top