Életmód

Ilyen egy magyar fitneszmodell élete

Az ExperiDance minden táncművésze kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindig top formában lépjen színpadra. Bistei Judit szólótáncos emellett fitneszmodell is. Negyedik helyezést ér el a rangos BodySport Kupa nemzetközi versenyen. Ismerjük meg!

Fantasztikusan nézel ki! Gondolom, nem kis munkád van ebben.

Köszönöm, fél éves felkészülésen vagyok túl, heti öt edzéssel. Ez úgy nézett ki, hogy a próbateremben végeztem 6 óra körül, 7-től pedig indult a 2-2,5 órás edzés a Gym Cityben. Ehhez járult hozzá a diéta, aminek az alapja a csirkehús, köretként rizs és rengeteg zöldség, illetve reggelire zabpehely. Ez azért fontos, hogy meglegyen a számomra egészséges fehérje-szénhidrát arány.

Hogy jött az ötlet, hogy fitneszmodellként is kipróbáld magad?

Kb. két éve elkezdtem edzőterembe járni, hogy az akrobatikus táncelemeket könnyben meg tudjam csinálni, és hogy a színpadi megjelenésem is fejlődjön. Még ott, az első edzőteremben megszólított egy edző, hogy nem akarok-e versenyezni, mert olyan látványos az izomzatom. Mondtam neki, hogy az ExperiDance mellett nem nagyon jutna erre időm, meg nem is az én világom. Aztán, amikor edzőtermet váltottam, ugyanez lejátszódott, ekkor már a párom, Kökény Róbert is mondta, hogy miért nem próbálom meg. Végül a harmadik teremben Csörgő Adrienn többszörös világbajnok biztatására vágtam bele.

A teljes interjút a Kulissza blogon találod!

Ilyen egy magyar fitneszmodell élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top