Életmód

3 trükk, amivel hosszabbnak látszanak a combjaid a strandon

Ahogyan a nők nagy része kisebb feneket, úgy legalább ugyanekkora arányban hosszabb lábakat is szeretnének. Persze többségünk nem rendelkezik Claudia Schiffer alkatával, így ránk fér némi optikai tuning ezen a téren. Adunk néhány tippet, hogyan mutathatod hosszabbnak a lábaidat a strandon.
  1. Megfelelő szabású bikinialsó vagy fürdőruha

Már sokszor elmondtuk, de nem elégszer, hogy a magas derekú darabokban a test alsó része látszik hosszabbnak, a csípőfazonú fürdőruha vagy bikinialsók azonban összenyomnak és a felsőtestet nyújtják meg. Ebből egyenesen következik, hogy aki a lábakra akarja helyezni a hangsúlyt, az jobban jár egy magas derekú darabbal. A retró most úgyis betört a fürdőruhadivatba, válogathatsz hát az ilyen szabású alsók között. Azt ne feledd, hogy a combkivágás is legyen nagy, mutasson kicsit a csípődből, így az a néhány centi is hozzáadódik a combjaid hosszához.

3 trükk, amivel hosszabbnak látszanak a combjaid a strandon
  1. Egy strandkendő, ami oldalt nyitott

Vagyis amit úgy kötsz meg, hogy minden egyes lépésnél kivillanjon az egyik lábad bokától csípőig. Ez a vékony csík hosszabbnak mutatja majd a lábadat a valósnál, ráadásul nagyon szexi is. A kendő megkötésénél ügyelj arra, hogy a redők szépen hulljanak alá. Ez a megoldás azért is jó, mert miközben a lábat előnyösen mutatja, kicsit takar a popóból is, szóval rögtön két legyet üthetsz egy csapásra. Csak egy megfelelő színű kendő kell. Ha lehet, színben a bikinidhez illő, és semmiképp sem keresztben csíkos. A választék nagy, biztos találsz olyat, ami tetszik. Ha nem szeretsz kötözni, választhatsz lapszoknyát is, ez idén nem igazán trendi, de nem is leszel ciki benne, és könnyebb felkapni, mint az óriás kendőket. A lényeg, hogy lobogjon!

3 trükk, amivel hosszabbnak látszanak a combjaid a strandon

Hogy mi a harmadik trükk? Tudd meg a Fürdőruhák blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top