Életmód

Tesztelje velünk a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

Csatlakozzon a Nők Lapja magazin terméktesztelő csapatához, és próbálja ki térítésmentesen a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!
Tesztelje velünk a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

Mit kell tennie?

  1. Jelentkezzen tesztünkre 2015. június 1-jéig a www.valaszolok.hu/dove oldalon! Regisztráció után töltse ki rövid kérdőívünket. A 100 kiválasztott szerencsést e-mailben értesítjük.
  2. A kiválasztott tesztelőknek térítésmentesen Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt
    (250 ml) postázunk.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy osszák meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményüket a tesztelési időszak végén e-mailben kiküldött online kérdőívünkön!
  4. A kiválasztott tesztelők közül 5 szerencsés a Dove szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat. Az itt készült fotók több magazinban is megjelennek majd.
Tesztelje velünk a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!


Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdő 250 ml

Idén tavasszal a hidratáló hatásukról jól ismert Dove tusfürdők mindegyike megújul! A Dove új formulájának hála, a zuhanyzás már nemcsak a napi rutin része lesz, hanem egy igazán kellemes, kényeztető élménnyé válik.

A Dove Deeply Nourishing tusfürdő megújult formulájának köszönhetően érezhetően puhábbá és simábbá teszi a bőrt már egyetlen zuhanyzás után.*

A Dove a valaha volt legkíméletesebb tisztító formulájával és Nutrium Moisture-rel, hidratálók és bőrazonos tápanyagok egyedi keverékével, ami a bőr külső rétegébe hatolva, mélyen**, hatékonyan táplálja azt. 

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és az Unilever Magyarország Kft. általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.

* fogyasztói teszt 105 nő részvételével, USA, 2014
** szaruréteg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top