Életmód

Ne bánts, nem csináltam semmit! Csak egy gyerek vagyok…

Egy gyermek megrázó gondolatmenete az őt ért borzalmakról...

Újra megtörtént, megint bántott. Valami rosszat csináltam, egész biztos. Már csak arra kell rájönnöm, hogy mit. Nem emlékeszem. Á megvan, leejtettem a kanalat, vagy a múltkori pohár, amit eltörtem?

Csak ez lehet. Nagy bajban vagyok. Megint bepisiltem az éjjel. Anyukám azt mondja, orvoshoz megyünk. Mit mondjak neki? Nem, nem bántott senki. Biztos egy rossz álom. Előfordul az ilyen. Remélem nem kell levetkőznöm. A nadrágszíj nyoma hány nap alatt gyógyul? Nézzük a fülem. Látszik rajta valami? A vérnyomokat gyorsan eltüntetni, ez csak egy kis seb lesz. Mit mondjak? Felsértette valami, ez jó lesz. Nekiestem a radiátornak, szuper – hihető sztori.

El kellene menni. El innen bárhová. Elbújni, ahol senki sem találna rám. Nem lenne ember, aki bánthatna. Majd jól meghalok, aztán sírhatnak utánam.

Nem, ez nem jó ötlet, azért még élni akarok. Valahol máshol, csak nem itt. Akkor egy jó kis baleset, kórház. Na akkor megtudják, hogy én is jó vagyok valamire. Majd hiányzom nekik, és sírnak utánam.

Ne bánts, nem csináltam semmit! Csak egy gyerek vagyok…

Ez sem jó ötlet, a múltkori is nagyon balul sült el. Biciklibaleset, több méter repülés, több műtét. Fáj a kezem, nem lenne jó egy következő sérülés, befejeztem.

Ez egy rossz álom, megcsípem magam, biztos felébredek. Á nem, ez nem álom. Mi lehet a baja velem? Kinek szólhatnék? Anyukám miért hagyja, hogy bántson? 

Nem szeret senki. Félek. Félek a sötéttől, félek az éjszakától. Csak nézem a plafont, és nem tudok aludni. Aztán 2-3 óra felé elalszom, reggel felkelek, és tessék: már megint itt a bűnjel. Szeretnék elsüllyedni.

Kitaláltam mit teszek. Nem csináltam semmit, én csak egy gyerek vagyok. Ha újra bántani akar, nem beszélek, nem állok ellen. Összeszorítom a fogam, és nem fogok sírni, csak mosolygok. Kíváncsi vagyok, így meg tud-e ütni. Igen, ez jó lesz. Ezt kell tennem.

Felnőttként visszagondolni arra, hogy így teltek a napjaim, nagyon nehéz. Nem szeretek erről beszélni, mindig mindent elhumorizálok általában…  folytatás a cinnamon4x blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top