Életmód

Egy pasin osztoznak a szétplasztikázott ikerlányok

Az egypetéjű ikrek mindenben egyformák, mindent együtt csinálnak, egy ágyban alszanak, ugyanazt és ugyanannyit esznek – és mindennek tetejében még a pasijuk is közös.

A 28 éves egypetéjű ausztrál ikrek, Lucy és Anna DeCinque összesen 250 000 dollárt költött arra, hogy plasztikai beavatkozások segítségével tökéletesítse a hasonlóságot – amit egy mellplasztikával, ajakfeltöltéssel, szempilla-beültetéssel is megfejeltek.

Megnézem
Összes kép (1)

A szétplasztikázott ikrek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy egyformák maradjanak. Nemcsak azonos ruhákat hordanak, de mindig ugyanazt eszik, ugyanazt isszák, ugyanabban az időben fekszenek le, és még a mosódba is egyszerre mennek – de a legvadabb, hogy egy pasin osztoznak. Mivel mindent együtt csinálnak, és soha nem akarják elhagyni egymást, egy olyan férfit kerestek maguknak, akinek nem okoz problémát, hogy hármasban éljenek, hármasban “aludjanak”.

forrás: facebook

Ismerd meg Magyarország leghíresebb ikreit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top