Életmód

Megható videó: szerelme hívta el az iskolabálba a beteg tinilányt

Rendkívül megható jelenet zajlott a minap egy texasi középiskolában.

Egy amerikai tinilány, Tiffany Gay a Prader–Willi-szindróma nevű genetikai rendellenességben szenved, mely kóros falánkságot okoz, illetve akadályozza a beteg normális testi és szellemi fejlődését.

Tiffany hetedikes kora óta szerelmes egy jóképű iskolatársába, Luis Velasquezbe, azonban ezt sosem merte bevallani a fiúnak. Luis elhatározta, hogy ebben az évben Tiffanyt hívja el az iskolabálba. Hogy a meglepetés még nagyobb legyen, az egész iskolát bevonták az akcióba. Tiffany azt hitte, csak egy szokványos tűzriadó-gyakorlat miatt kell kivonulniuk az iskola udvarára, ám odakinn a diákok sorfalat álltak, majd feltűnt Luis, és feltette a kérdést a lánynak: elkísérhetné-e az iskolabálra? Tiffany igent mondott.  A megható jelenetet videóra vették és feltöltötték a közösségi oldalakra. Alig néhány nap alatt több millióan nézték, lájkolták, illetve osztották meg a videót.

Luis édesanyja, Jessica elmondta: Tiffany csodálatos, szeretetre méltó ember, a fia pedig nagyon fog rá vigyázni a bálon.

Azért, hogy a lánynak rendelkezésére álljon minden, amire a bálhoz szüksége van, egy jótékonysági szervezet indított gyűjtést. Eredetileg 1000 dollárt akartak összegyűjteni, ám Tiffany története olyan sokakat megérintett, hogy már közel 8000 dollár adomány érkezett.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top