Életmód

Hiánypótló: itt a macskamancsillatú kézkrém!

Persze hogy japán találmány!

A japán Felissimo cégnél egy ötletbörzén merült fel, hogy olyan kézkrémet kellene létrehozni, amitől annyira puha és rugalmas lesz az ember bőre, akár egy macska mancsa. A jelenlévők rögvest fellelkesedtek, majd szóba került, hogy a macska mancsának nem csupán a tapintása, de az illata is kellemes. Legalábbis vannak – állítólag nem is kevesen –, akik kimondottan szeretik szagolgatni. A döntéshozók így végül arra az elhatározásra jutottak, hogy előrukkolnak a macskamancsillatú kézkrémmel.

Itt a macskamancs illatú kézkrém!

Az illat megkomponálása azonban korántsem volt egyszerű feladat. A cég képviselői egy neves parfüméria  elnökével közösen elmentek egy macskás kávézóba, ahol egy teljes napon át gyűjtötték az illatmintákat a bársonytalpakról. Emellett segítségül hívták a közösségi médiát is: megkérdezték az embereket, hogy szerintük mire hasonlít leginkább a macskák mancsának illata. Akadt, aki a frissen főtt szójababhoz, más a karamellás palacsintához hasonlította, de a legtöbben a pattogatott kukoricára voksoltak.

A kézkrém elkészült, ám megvásárolni csak augusztustól lehet majd Japánban. Mi pedig már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Lagerfeld cicájának, Choupette-nek vajon mikor jön ki az első, saját mancsának illatáról mintázott kézkréme?

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top