Életmód

3 szuper otthoni edzés videóval

Az időbeosztásod vagy a gyerekeid miatt csak otthon tudnál edzeni, de nem tudod, mit csinálj? Ezek a videók segíteni fognak.

Jóga kezdőknek: ha már semmihez sincs kedved, de nincs meg a napi mozgáspenzumod, vagy egy keményebb edzés után kell egy lazább nap, sok nyújtással. Kalóriaégetésben nem a legerősebb, de nyújt, formáz és tónusosabbá tesz. (És nem utolsósorban egy jótestű pasi adja az instrukciókat…)

Rubint Réka, Feszesítés: ha birod, hogy ordibálnak veled, akkor Rubint Réka videóit nem hagyhatod ki. Nekem ez az egyik kedvencem, de gyakorlatilag bármelyiket választhatod. Ez a videó 60 perc, húszperces blokkokra osztva, tehát akár futás utánra is betehetsz egy has- vagy popsierősítést. 

A videó legnagyobb erőssége az a néhány részeg turista, aki néha belemászik a felvételbe. Már vagy ezerszer láttam, de őket nem lehet megunni… (Persze a gyakorlatok meg TÉNYLEG szuperhatékonyak, bár kell hozzá pár alkalom, hogy az ember ne pusztuljon bele az első negyedórába.)

A gyakorlatok egy részéhez eszközök is kellenek! (Súlyzó, steppad, gumiszalag.)

Nézd meg és próbáld ki a harmadik videót is a MozaikAnya blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top