Életmód

Egyél a szép hajért!

A szépség belülről fakad. Igen, kicsit közhelyesen hangzik, de tényleg így van. Ahhoz, hogy kívül gyönyörű légy, belülről is nagyon sokat kell tenned, illetve enned, csak nem mindegy, hogy mit.

A szép hajhoz, bőrhöz, körmökhöz tényleg szükség van megfelelő samponra, balzsamra, krémekre, ápolószerekre, de ez mind nem elég. Belülről is meg kell kapniuk a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat, amelyektől igazán ragyogóvá válnak.
A tudatos táplálkozással nagyon sokat tehetünk a belső szépségünkért.

Ezekből fogyassz a szépségedért!

Megnézem
Összes kép (1)

A vitaminok fogyasztás mellett nagyon fontos a folyadékbevitel, ami belülről hidratálja a testünket. A folyadék elsősorban víz legyen, kerüld a cukros üdítőket. Bátran fogyaszthatsz azonban ízesítés nélküli gyógyteákat. Hajad és bőröd számára a csalánból és a mezei zsurlóból készült meleg italt ajánljuk.

Csalán: Kevesen tudják, de a csalán levelei tele vannak vitaminnal. Emellett vértisztító hatása is van, és az allergiás tüneteket is csökkenti. Pattanások kezelésére is kiváló. A belőle készült tea táplálja szinte minden porcikánkat.

Egyél a szép hajért!

Mezei zsurló: A másik nagyon hatásos gyógynövény. Létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaz, és erősíti a bőrünk, hajunk, körmünk ellenálló képességét. Csontritkulás megelőzésére is alkalmas ezért kortyolgasd bátran.

Egyél a szép hajért!

A szépség megőrzéséhez a pihenés is hozzá tartozik. Egy jó kiadós alvástól szinte újjászületik a bőrünk is. Javul a vérellátás, kisimulnak az apróbb ráncok.

Egyél a szép hajért!

Mozogj sokat! A mozgásnak számtalan jótékony hatása van a testünkre, és csökkenti a stresszt. Az pedig köztudott, hogy a stressz nem tesz jót sem a hajunknak, sem a bőrünknek. A mozgás tehát nemcsak az alakunk megőrzéséért és egészségünk megtartása miatt fontos, hanem azért is bőrünk sugárzó legyen.

Egyél a szép hajért!

A bőrnek, a hajnak és a körömnek ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége az egészséges fejlődéshez. A helyes táplálkozás mellett, választhatsz olyan vitaminkészítményt is, amely mindhárom terület szépségéről gondoskodik.

A Helia-D Regenero Szépségvitamin nem gyógyszer, hanem egy bárki által nyugodtan szedhető táplálékkiegészítő, ami tartalmazza mindazokat a vitaminokat és tápanyagokat, amikre a hajadnak, a bőrödnek és a körmeidnek szüksége van ahhoz, hogy egészséges, erős és gyönyörű lehessen.

Összetevői között olyan, már ismerős tápanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a szépségedhez. Biotint, vagyis H-vitamint, A-vitamint, B2 vitamint, PABA-t, vagyis para-amino-benzoesavat, csalánt, mezei zsurlót is találhatsz benne, bár ez mind csak töredéke annak a sok tápanyagnak, vitaminnak és ásványi anyagnak, amit “becsomagoltak” a Helia-D Regenero Szépségvitaminba, hogy egészséges belsőd és gyönyörű külsőd legyen!

 
Egyél a szép hajért!

A Helia-D Regenero Szépségvitamin kifejezetten a szép haj és a körmök egészségéhez fontos gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

 További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top