Életmód

Ezért nem fogyok le az esküvőmre

Na, akkor nekiállsz diétázni az esküvőre? – már a sokadik ismerősöm tette fel ezt a kérdést, amikor elmeséltem, hogy nemsokára férjhez megyek.

“Miss Piggy” – malacozott le másodikos koromban az egyik osztálytársam. Életemben először kövéreztek le, pedig sokáig csontos kislány voltam, később lettem duci. Aztán szembesültem azzal, hogy nem mindenhol tudok ruhát vagy fehérneműt venni, mert nincs a méretemben. Persze később meg azt gondoltam, hogy oké, nem gyártanak a méretemben ruhát, nem kötelező nekik, így meg én nem adok soha egyetlen fillért sem azoknak a cégeknek, akik nem tartják méretnek a méretemet, ami nem kicsi.

20 RENDHAGYÓ ESKÜVŐI CSOKOR KÜLÖNLEGES MENYASSZONYOKNAK

Ha öt éve kérdezi valaki, hogy lefogyok-e az esküvőmre, azt válaszoltam volna, hogy igen. (Még ha azt is gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá.) Kevesebbet ettem volna, többet mozogtam volna, de ma már azt gondolom, hogy rendben vagyok a testemmel, és nem vagyok hajlandó szégyellni magam, mert kövér vagyok. És tudom jól, hogy nemcsak a kövér embereket szégyenítik meg, hanem a soványaknak is beszólnak.

4 MAGYAR ESKÜVŐI RUHA , 2015

Nem értem, miért szégyenítik meg az emberek egymást, miért jó civilek, hírességek testén csámcsogni? Én nem diétázom az esküvőm miatt, a nagy napom egy igazi ünnep lesz. Nem akarom előtte gyötörni magam, éhezni, szenvedni. Örömmel akarok készülni az esküvőmre. Az én szerelmem így szeret, így fogad el, és én sem akarom őt megváltoztatni. És arra kérek mindenkit, hogy tartsa meg a véleményét, és örüljön a boldogságunknak.

Az eredeti cikk a Huffington Poston, itt jelent meg.

Ezért nem fogyok le az esküvőmre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top