Életmód

Fogyj természetesen!

A túlsúlyosság veszélyeiről és a fogyókúra szükségességéről és módszereiről sok millió szót írtak le és mondtak el, és ezernyi különféle diéta és étrend-kiegészítő áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. Ráadásul az internet tele van fogyókúrás csodaszerekkel. Szinte mindegyik könnyű, gyors, erőfeszítések nélküli fogyást ígér. De csodák nincsenek. A túlsúlyosság veszélyei súlyosak és valódiak.
Fogyj természetesen!

A túlsúly kockázatainak elkerülésére és az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

A súlycsökkenés sikerének kulcsa egyszerű, mint az ABC:

A =  Aktív életmód, sok mozgással, testedzéssel
B =  Betartható, egyszerű diéta, vagyis a csökkentett kalóriabevitel
C =  Cefamadar®  étvágycsökkentő homeopátiás tabletta szedése.

A vezető egészségügyi szakértők általában nem javasolják a kiegyensúlyozatlan, drasztikus diétákat, és helyettük csökkentett kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében. A fogyáshoz a kalóriabevitel csökkentése mellett testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell.

Bármit ehetsz, ha közben a testsúlyod a kitűzött mértékben (havonta maximum 1-3 kilogramm) csökken. A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével.
A Cefamadar® csökkenti az étvágyadat és támogat téged, hogy elérjed a kitűzött testsúlyt a kitűzött határidőre.

A túlsúly kezelésében a Cefamadar® tabletta sokéves kedvező tapasztalat alapján elfogadott homeopátiás gyógyszer. A készítmény egyedüli hatóanyaga az Ázsiában emberemlékezet óta jól ismert gyógynövény, a Calotropis gigantea (Madar) szárított gyökérkérge, amely jóllakottság érzését kelti.

Fogyj természetesen!

A Cefamadar® tabletta megbízható, hatásos, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Hosszú időn át szedhető, nincsenek ismert mellékhatásai és a szedéséhez hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti. Egyéves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik!

Újdonság: tervezd meg fogyókúrádat az ingyenes Cefamadar életmódprogramunk segítségével!
Életmódod felmérését követően személyre szabott fogyókúrás programot készíthetsz magadnak. Keresd az alkalmazást a www.cefamadar.hu oldalon!

 

 

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top