Életmód

5 érv az életbiztosítás mellett

Közhely, de nagyon igaz, hogy soha sem tudhatjuk, mit hoz az élet.
5 érv az életbiztosítás mellett

Fiatalon az ember sokszor el sem tudja képzelni, hogy az évek múltával mennyi minden változik, és bizony jó, ha ilyenkor is felelősen dönt a jövőről – nemcsak a sajátjáról, de hozzátartozóiéról is. Az életbiztosításokról mindig is keringtek tévhitek, és ellenzőik is akadnak bőven – bár az esetek többségében kiderül, hogy félinformációk alapján társítanak negatív hatásokat a biztosításhoz, és nem is ismerik a megkötés mellett szóló objektív érveket.

  1. A családja pénzügyi támogatásban részesül

Az életben számtalan váratlan helyzet és esemény adódhat, de nem kell mindent a véletlenre bízni. Bizonyára az ön számára is fontos a családja biztonsága és az, hogy ne kerüljenek kiszolgáltatott helyzetbe, bármi történjék is. A 4Life Direct biztosításközvetítő irányelvei szerint elhalálozás esetén a kedvezményezett számára garantált a lehető leggyorsabb kifizetés. Ezzel ön támogathatja legközelebbi hozzátartozóit.

  1. A családja pénzügyi alapot kap a visszafizetéshez

Az összeg hasznos lehet a biztosított halála esetén a felmerülő költségek fedezéséhez. A temetés, az esetleges jogi eljárások mind a családot terhelik, melyhez még egyéb kiadások is társulhatnak, mint például egy jelzáloghitel törlesztése.

  1. Ön dönt a havi díj mértékéről

Több vállalat (mint például a 4Life Direct) személyre szabott ajánlatot kínálnak ügyfeleiknek az egyéni igényektől és a pénzügyi helyzettől függően. Elegendő megadnia a kívánt havi összeget, vagy a biztosítási összeget.

  1. Időskori biztonság

Az életbiztosítás nem csak egy fiataloknak célzott szolgáltatás. Az idősebb korosztály számára éppúgy nyitott lehetőség. Fontos azonban tisztában lenni vele, hogy nem minden biztosítótársaság kezeli egyenlően az idősebb és a fiatalabb korosztályt. Egyrészt több társaságnál viszonylag alacsony életkori határ van (65–70 évnél idősebbek már nem köthetnek biztosítást), másrészt a feltételek sem olyan kedvezőek. Az idősebb korosztálynak tehát sokkal nehézkesebb életbiztosítást kötni. A 4Life Direct megoldást jelent ezekre a problémákra, mivel 85 éves korig igénybe vehető. Nem kérdezik egészségi állapotáról, nem szükséges orvosi vizsgálat, a biztosítás pedig élete végéig fog tartani.

  1. Nem mindenhol szükséges egészségügyi állapotfelmérés és orvosi vizsgálat

Ha életbiztosításról van szó, ön is összeköti gondolatban a kötelező vizsgálatokkal, kínos kérdésekkel? Nem minden biztosítótársaság támasztja ezeket a megkötés feltételéül. Ráadásul van olyan lehetőség is, ahol mindezeken túl még a jelentkezés elfogadását is garantálják 85 éves kor alatt, egészségi állapottól függetlenül. Ez történik például a 4Life Direct esetében, ahol sem a kivizsgálástól, sem az elutasítástól nem kell tartania, ráadásul a biztosítás nagyon kedvező áron megköthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top